Jobber ikke med «Until Dawn 2», og vil ikke lenger være eksklusive for PlayStation

23. juni 2016 11:36

(PressFire.no): Skrekkspillet «Until Dawn» opplevde en ganske solid suksess da det endelig ble sluppet på PlayStation 4 i 2015.

Det ble opprinnelig kunngjort som en parodi på b-skrekkfilmer med PlayStation Move og PS3 i tankene, men midtveis i utviklingen tok utvikleren Supermassive Games valget om å skru om til PlayStation 4 og endre tonen på spillet.

Ikke oppfølger til «Until Dawn»

I kjølvannet ble det snakket om en oppfølger, men nå avslører Supermassive Games at de ikke jobber med «Until Dawn 2».

- Det spekuleres mye i hva vi driver med og hva vi jobber på akkurat nå. Vi jobber ikke på «Until Dawn 2» for øyeblikket. Vi jobber med andre ting, avslører Pete Samuels til Gamesindustry.

Nå på egne bein

Samuels forteller også at suksessen med «Until Dawn» har gitt dem muligheten til å slå ut vingene og prøve andre plattformer enn kun Playstation, selv om forholdet ikke har surna.

- Vi har et flott forhold til Sony. Vi kommer til å fortsette å jobbe med Sony, og vi fortsetter å jobbe med Sony på mange ting.

- Det er ikke noen dårlige følelser mellom oss. De er en virkelig viktig utgiver for oss og jeg håper og forventer at de vil fortsette å være det.

Han påpeker at dette handler om at «Until Dawn» har oppmuntret dem til å ta steg ut i verden for å stå på egne bein.

Neste ut for Supermassive Games er to spill som er skreddersydd for PlayStation VR - en av utgivelsene er direkte knyttet til «Until Dawn» og går under tittelen «Until Dawn: Rush of Blood» mens den andre heter «Tumble VR».

De andre prosjektene til studioet er foreløpig ikke avduket.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3