Nå skal Square Enix hylle sitt eget «Chrono Trigger» med nytt spill

- En følelsesladd og uforglemmelig historie.

22. april 2016 18:36

(PressFIre.no): Det japanske rollespillet «Chrono Trigger» fra 1995 har for lenge siden gått inn i historien som en klassiker og blant de mest elskede i stallen til Square Enix.

Tilbake i tid, på nytt - igjen

Nå kommer nemlig spillet som de selv sier et inspirert av «Chrono Trigger», i tillegg til andre japanske rollespill fra perioden.

Square og Enix var blant dem som produserte en rekke elskede rollespill til blant annet Super Nintendo – altså æraen før 3D-grafikk kom inn i bildet. 


Trist historie

Det nye spillet har fått tittelen «I am Setsuna» og er ifølge beskrivelsen «en trist historie om Setsuna, som er en ung kvinne med mye indre styrke og ofrene hun må gjennom for å redde folket sitt». Det loves en «følelsesladd og uforglemmelig historie».

Spillet ble sluppet i Japan i februar, men spillgiganten bekrefter nå at det slippes i resten av verden til pc og PS4 19. juli. Vita-versjonen som også kom i Japan, blir sløyfet i resten av verden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3