«Jobbintervjuet» som skaper Agent 47

«Hitman»-betaen tar oss 20 år tilbake i tid.

7. desember 2015 19:22

(PressFire.no): IO Interactive rakk likevel ikke å bli ferdige med «Hitman» i år.

Spillet er skjøvet til mars neste år.

Starten på en langvarig vennskap

12. februar starter betaen. Den kommer først til PlayStation 4, men pc får også – uka etterpå.

Den tar Agent 47 til et topphemmelig trenings- og rekrutteringssenter. Her hilser leiemorderen for første gang på Diana Burnwood. IO forteller i en pressemelding om hvordan disse to introduseres og utvikler det som skal bli et langvarig forhold vi kjenner fra «Hitman»-serien.

Handlinga er derfor lagt tjue år tilbake i tid.

Agent 47 er på dette tidspunktet ikke tilknytta ICA-organisasjonen, men vi får forhåpentligvis vite hvordan han ble sysselsatt der.

NB! Se mer fra betaen i videovinduet

Legger til mer innhold

Ifølge direktøren i IO Interactive er det et bevisst valg å slippe «Hitman» digitalt innledningsvis, for å signalisere at det kommer nedlastbart påfyll til spillet gjennom store deler av 2016. Det er allerede forskuttert en plan som strekker seg utover hele våren og sommeren – blant annet med påfyll av en ny by eller nytt spillområde hver måned.

IO-sjef Hannes Seifert (t.h.).
(Skjermdump: PlayStation-bloggen). 

I et videointervju med PlayStation-bloggen beskriver IO-direktør Hannes Seifert nye «Hitman» som et slags «best of»-spill av forskjellige retninger de tidligere har eksperimentert med gjennom 15 år.

«»

Hitman GO! kommer til PS4

Introduksjonen av «contracts»-måten å spille på i «Hitman Absolution» har vist seg å være populær og overgikk alle forventinger IO hadde. 40 prosent av alle «Absolution»-spillere testa denne modusen på det meste – og totalt har 30 millioner slike kontrakter blitt lagd i det forrige «Hitman»-spillet.

«Contracts» er derfor videreført til oppfølgeren, slik at det skal være flere initiativ til å eksperimentere og spille på ulike måter, og bli vurdert og målt mot andre med online-statistikk.

NB! I løpet av PlayStation Experience ble det annonsert at «Hitman GO!», først lansert til mobiler og nettbrett i fjor, kommer til PlayStation 4 og Vita i løpet av neste år.

«Hitman» lanseres 11. mars, til PlayStation 4, Xbox One og pc. Betaen åpnes 12. februar. Den blir ikke tilgjengelig for Xbox One-eiere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3