Kojima teller ned

Metal Gear Solid-pappa Hideo Kojima har sans for dramaturgi og å bygge opp forventningene.

13. mai 2009 10:21

Hideo Kojima promenerte GDC i San Fransisco tidligere i år, signerte noen autografer og kastet glans over en butikkseremoni hos Apple for å pushe salget av iPhone - og dermed også hans «Metal Gear Solid Touch».

Se også: Skjermbilder fra «Metal Gear Solid Touch».

TIPSET OM MYSTISK NETTSIDE

De aller mest håpefulle hadde kanskje trodd Kojima kom til å røpe hva han jobbet med nå.

Men resultatet ble at han både holdt en surrealistisk tale for spillskaperkolleger på GDC og mer eller mindre ordrett sa at «E3 er sted og tid for en slik annonsering».

«Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots» forblir inntil videre hans seneste gigantproduksjon, om vi ser bort fra iPhone-spillet som kom tidligere i år.

Les også: Komiske Kojima.


Les også: Vil Kojima røpe sitt nye spill under GDC?

I følge 1up.com har folk hos Kojima Productions hintet om en nedtelling som tar til om tre dager. Mailen som spillsiden mottok inneholdt lite informasjon, annet enn at det er verdt å følge med på denne nettsiden om «T -3», tre dager fra tirsdag.

Altså på fredag.

Denne nettsiden virker per i dag å være veldig nede, men det er visstnok denne URL-en som snart vil bære nyheter rundt Kojimas neste spill…eller en nedtelling til neste annonsering, som igjen leder til nok en annonsering, muligens under E3 i Los Angeles i begynnelsen av juni?

Det går for tiden ville rykter om, og hold på flosshatten, at MGS4 blir annonsert til Xbox 360 under Microsofts pressekonferanse. Eller er hans neste det prosjektet vi tidligere har skrevet om, et vestlig inspirert skytespill?

Oppdatert: Kojima har også trykket en annonse i Famitsu, med datoen 18.5 og refererer til den samme nettsiden.

Se annonsen her.

Da gjenstår det å se, hva nedtellingen betyr og hva Kojima har på lur om noen dager.

Se ett av de få intervjuene Kojima gjorde under årets GDC, med Gamespot, der han forteller mer om fremtiden:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3