Det nærmer seg store «Uncharted 2: Among Thieves»-nyheter. Sony har forskuttert en «elektrisk nyhet» som blir offentliggjort i dag.

Gidder du ikke å vente? En stor overraskelse rundt oppfølgeren lekket nylig ut, som helt sikkert er ryggraden i annonseringen fra Sony.

Les også: «Uncharted 2: Among Thieves» får flerspiller!
Diskuter: Hva er dine forventninger til «Uncharted 2: Among Thieves»?


PENERE GRAFIKK ETTER «KILLZONE»-HJELP

Twitteren til Evan Wells i Naugthy Dog frister med flere detaljer som vi er spente på å finne ut mer av.

- Elsker en nyhet vi la til «Uncharted 2» for et par uker siden. Takk til Michiel fra Guerilla Games og Alex fra Insomniac Games, skriver Wells på Twitteren sin.

Guerilla Games står bak «Killzone»-spillene, mens Insomniac er mest kjent for «Ratchet & Clank»- og «Resistance»-titlene.

Alle er eksklusive PlayStation-spill.

For å klargjøre litt rundt hva dette dreier seg om, følger Wells opp.

- Denne nyheten har å gjøre med måten vi rendrer grafikken. Dette hjelper virkelig på det generelle inntrykket. Vi kommer med detaljer senere.

Lenger ned på Twitteren drypper han små doser informasjon som underbygger lekkasjene om en flerspillerdemo som er på trappene, og som vil bli annonsert senere i dag fra offisielt hold.

Les også: Lekket «Uncharted 2»-video fra GDC.

Han skriver at en demo er nært forestående og så godt som ferdig utviklet, og at denne smakebiten fra «Uncharted 2: Among Thieves» ikke vil bli nedlastbart på PSN men i stedet være bundet til et fysisk produkt.

Som vi tidligere har skrevet lekket en ansatt fra Best Buy-kjeden et bilde som Kotaku formidlet videre. Der går det tydelig frem at de som forhåndsbestiller PS3-spillet «inFamous» får en flerspillerkode til «Uncharted 2» på kjøpet, som jo harmonerer godt med det twitter-Evan skriver.

 

Vi venter spent på flere nyheter rundt det som kan vise seg å bli et av de beste PS3-spillene i år dukker opp.

Se den første traileren fra «Uncharted 2: Among Thieves»:

 

Uncharted 2: Among Thieves 'Hanging Train' clip

 

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer