Ikke vent på et nytt spill i denne serien

- Ingen planer for «Resistance», sier Sony.

26. juni 2012 10:44

(PressFire.no): Det er bare noen uker siden PlayStation Vita-spillet «Resistance: Burning Skies» kom ut, det totalt femte i serien.

Et kurrant skytespill, selv om følelsen av å se «Aliens» på en fjortentommers tv kommer snikende, mente vår anmelder.

Det startet i 2006. «Resistance: Fall of Man» var et av lanseringsspillene til PlayStation 3, og det første utgitt til Sony-konsollen som rundet millionen solgte eksemplarer.

I et krigsrammet Storbritannia anno 1951 invaderes jorden av utenomjordiske, kalt Chimera. Senere, i oppfølgeren «Resistance 2», flyttet konflikten over Atlanteren og til USA.

Insomniac Games («Ratchet & Clank», nå «OverStrike») sa tidligere i år at de ikke kommer til å lage flere spill i serien etter fjorårets «Resistance 3».

Men det er slettes ikke sikkert Sony har tenkt å la noen andre ta over stafettpinnen med det første.

- «Resistance»-serien har vært spennende å jobbe med, men for fremtiden har vi ingen bestemte planer, uttaler Daniel Brooke i Sony til det offisielle PlayStation-magasinet i England.

«Resistance 3» skuffet rent salgsmessig og kan være den viktigste årsaken til at det nå ser mørkt ut for en fortsettelse.

I midten av mai ble de tre PS3-spillene utgitt i én boks, kalt «Resistance Trilogy».

Trailer fra det som kan vise seg å bli det siste «Resistance»-spillet, i hvert fall på en god stund, «Burning Skies» som nylig kom til Vita:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3