Nytt «Star Wars»-spill annonseres på E3

Også «Need for Speed: Most Wanted» kan bli avdekket.

26. mai 2012 18:15

(PressFire.no): Det er bare et par små uker til årets viktigste spillmesse E3 går av stabelen i Los Angeles, nemlig 5-7 juni. Vi pakker naturligvis koffertene og reiser til englenes by for å dekke det hele.

På E3 regner vi med å se mer til store titler som blant andre «Halo 4», «God of War: Ascension», «The Last of Us» og det nye Super Mario til Wii U.

Det begynner nå også å balle på seg med rykter og varsler om mange andre annonseringer.

NB: Her er tidspunktene du må merke deg for å følge med på de viktigste pressekonferansene direkte.

Boba Fett, eller romkamp?

Blant annet har LucasArts annonsert at de vil avsløre et nytt spill fra «Star Wars»-galaksen.

Dette skal avsløres gjennom Spike TV, som viser en liten teaser allerede den 31. mai, førstkommende torsdag. Den 4. juni får vi en mer omfattende avdekking, hvor vi får se gameplay fra spillet.

Ifølge VG247, som har snappet opp saken, har LucasArts tidligere røpet at de jobber på et par titler hvor de bruker den populære spillmotoren Unreal Engine 3, og at et av disse involverer kampfly (eller kanskje kampromskip?).

De skal også nylig ha skaffet seg rettighetene til navnet «Star Wars 1313», hvilket har fått GameInformer til å spekulere om det kan være et spill om dusørjegeren Boba Fett, som (ja, dette er kanskje litt far fetched) brukte aliaset CT-1313 i boken «Boba Fett: Maze of Deception».

«Need for Speed»-reboot

Et annet spill som sannsynligvis avdekkes på messen, er «Need for Speed: Most Wanted».

EA har allerede avslørt at de jobber på et nytt spill i serien, men tittelen har hittil ikke vært kjent. Ifølge IGN ble tittelen røpet i en invitasjon til en pressekonferanse fra Twitch TV, hvor spillet skal vises sammen med blant annet nytt nedlastbart innhold til «Battlefield 3».

«Need for Speed: Most Wanted» er også tittelen på et spill fra 2005, som altså kan få en reboot á la det glimrende «Need for Speed: Hot Pursuit» fra 2010.

Apropos bilspill, får vi på E3 også en ordentlig avdekking av «Forza Horizon», en spin-off av den anerkjente «Forza Motorsport»-serien, som ble annonsert på X12 tidligere i år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3