(PressFire.no): Ubisoft har delt noen konseptuelle tegninger og skisser som stammer fra november 2004, fra en periode da planleggingen først startet.

Spillutviklerne leket seg først med en idé om å lage et sidespor til «Prince of Persia».

Facebook-sidene ligger det 15 slike bilder, og spor av at man en stund lekte med tanken på å lage en kvinnelig spillhelt.

Vi får her innblikk i prosessene og idéene som lå på tegnebrettet hos utviklerne, som til slutt skulle lede til «Assassin’s Creed» og hovedpersonen Altaïr. Dette spillet ble lansert i november 2007.

Tegningene er det Khai Nguyen som står bak. (Se alle 15 bildene her).

Bortsett fra at Ubisoft en stund vurderte en kvinnelig hovedperson, ser vi også spor av at det ble skissert en samarbeidsmodus. 

Alex Hutchinson, kreativ sjef for høstens «Assasin’s Creed III», snakket ut om spillet for første gang i forbindelse med Game Developers Conference (GDC) tidligere i år. Den nye handlingen – lagt til USA før, under og etter den Amerikanske Revolusjonen – baner vei for en ny hovedperson, Connor Kenway.

I et intervju med Kotaku avslørte Hutchinson at de vurderte en kvinnelig spillhelt også denne gang, men fant ut at det ville blitt feil. Mye på grunn av epoken «Assassin’s Creed III» er lagt til.

- Det er noe vi har tenkt på. Jeg tror mange ønsker seg det.

- Men det hadde vært vanskelig til akkurat denne epoken. Historien om den Amerikanske Revolusjon er samtidig fortellingen om menn, sa Hutchinson, som la til at en kvinnelig snikmorder i dette spillet ville vært vanskelig å tro på.

 

«Assassin’s Creed III» lanseres til pc, Xbox 360 og PlayStation 3 den 30. oktober. Ubisoft utvikler også en versjon til Nintendos Wii U-konsoll.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer