(PressFire.no): Rocksteady har ennå ikke kommet med noen offisiell annonsering av en kommende utvidelsespakke til fjorårets knallsterke actioneventyr «Batman: Arkham City».

Likevel peker et drøss med rykter og lekkasjer, samt et talende hint fra utvikleren selv, om at mer innhold er like om hjørnet – og at det vil dreie seg om å hamle opp med Jokers sprut gale kjæreste, Harley Quinn.

 

Rocksteady lokker med lær og slegge

Har du spilt «Arkham City» og forløperen «Arkham Asylum», har du allerede hatt en del med Quinn å gjøre. Men det har alltid vært mer som en hump i veien mens du som Batman krangler deg nærmere og nærmere den egentlige skurken og hans nemesis, Joker.

Nå ser det altså ut til å bli andre boller. Rocksteady har tvitret et bilde som viser et par støvletter med, kremt, ei diger slegge hengende imellom seg – som det ikke skal mye fantasi til for å tolke som Harley.

For en måneds tid siden hintet for øvrig Rocksteady til at en ikke skal se bort ifra en oppfølger.

 

Parallell historie?

Tidligere i måneden har det også lekket en liste over ti nye troféer til PlayStation 3-versjonen, snappet opp av PS3trophies.org (se nederst på siden).

I en av trofébeskrivelsene nevnes det som kan være tittelen på den kommende pakken: «Harley Quinn’s Revenge».

Det peker også mot at du vil befinne deg i støvlene til Robin. Det har ført til spekulasjoner om at denne nye historien vil foregå parallelt med hovedhistorien i «Arkham City», og gi oss et innblikk i hva som foregår ellers mens Batman er opptatt med å få has på en annen, viktig skurk (uten at vi skal nevne for mange navn her).

Flust med øvrige rykter og spekulasjoner kan du finne i de respektive trådene på spillets offisielle forum og på NeoGAF

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer