(PressFire.no): Selv om Electronic Arts foreløpig ikke har offentliggjort noen planer, har det jevnt og trutt dukket opp ledetråder om et «Dead Space 3».

Nå senest har BT Games, en spillforhandler i Sør-Afrika, lagt til rette for forhåndsbestillinger av dette spillet. 

IGN, som har fått tak i dette bildet, skriver at BT Games har en viss historikk for å være sannspådd i tillegg til å ha nese for god (spill)butikk.

Tidligere har BT Games avslørt «Jak and Daxter HD»-samlingen på lignende vis, avslørt at «Mass Effect 3» får en onlinedel lenge før dette var offisielt, og har nå nylig satt ut tomme spillomslag i hyllene med «God of War IV»-propaganda – også dette et spill det skal være mulig å forhåndskjøpe hos denne forhandleren, men som ikke er annonsert fra offisielt hold selv om ryktene har florert.

 

Avslørt av tv-team fra Israel?

I september 2011 skrev vi om et israelsk tv-team som var på besøk hos «Dead Space»-utvikleren Visceral. Mens tv-folka filmet i lokalene, fanget de opp ett bilde med det som påstås å være en logo som beviser «Dead Space 3» sin eksistens.

Litt senere, i november i fjor, fikk Kotaku nyss om at treeren i romskrekkserien nærmer seg. Riktignok var EA først inne på tanken å kansellere spillet, men har i stedet oppfordret folka bak å tenke litt nytt i fremtiden.

Etter «Dead Space 3» skal Visceral nemlig forsøke å tenke ut andre konsepter lagt til det samme spilluniverset, skrev Kotaku på tampen av fjoråret.

Det ble nevnt et «Uncharted»-aktig spill – med mer fokus på action og eventyr. Et reinspikka skytespill skildret i førsteperson, eller et flyspill(!), er andre mulige retninger for serien videre. Det hevdet i hvert fall Kotakus kilde.

 

Klar for isødet?

Fra samme hold ble det påstått at «Dead Space 3» lar oss besøke en isbelagt planet. De mørke og nifse krokene vi kjenner til nå i serien, blir dermed erstattet av blendende snø og is.

EA har foreløpig ikke bekreftet spillets eksistens, og har heller ikke kommentert at det nå kan forhåndsbestilles fra denne Sør-Afrikanske spillbutikken. Men EA-topp John Riccitiello har filosofert litt over fremtiden til «Dead Space»-serien, i et intervju med Eurogamer i fjor:

- Jeg tror vi antageligvis må gi ut «Dead Space 3» før vi når sjiktet på fem millioner solgte, kontra tre eller fire, uttalte Riccitiello, og understreket dermed EAs ønske om å gjøre serien til en mer innbringende forretning enn de to første hovedspillene har blitt.

 

Traileren til «Dead Space 2», spillet som ble lansert i januar 2011:


Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer