Lekket trailer til «God of War IV»

Mye tyder på at en annonsering er like om hjørnet.

4. mars 2012 15:44

(PressFire.no): En teaser filmet i mørket med et ustabilt, håndholdt kamera er siste tilskudd i rykteflommen rundt «God of War IV». Det er ikke bekreftet om filmen er ekte.

Den minimalistiske filmen, som du kan se nederst i artikkelen, setter mer stemningen enn den avslører mye av innholdet til spillet, men den antyder i det minste at spillet er (godt) på vei. Filmen ble plukket opp av VG247.

- Får flerspillerdel

Ryktene om et nytt «God of War» fikk så smått fotfeste allerede tidlig i 2011, da studioet bak serien, Santa Monica Studios, søkte etter en online-programmerer. Spekulantene satte i gang ryktemøllen rundt en mulig flerspillerdel i en kommende oppfølger.

For to måneder siden hevdet kilder overfor PSM3 at spillet har nettopp en slik nettbasert del, nemlig en samarbeidsmodus for to spillere. De mente også at spillet ville komme i 2012.

Samtidig førte komponisten Timothy Williams like godt spillet opp på sin CV, ifølge Siliconera, som fanget et skjermbilde før denne forsvant.

- Foregår i dødsriket

Forrige kapittel i sagaen kom våren 2010, med «God of War III» (bildet). Tross litt mangel på innovasjon og større overraskelser, var det et solid spill som vi tildelte fem øyne på terningen.

Detaljene om hvordan oppfølgeren står i forhold til de andre spillene er ikke kjent, men handlingen i spillet skal visstnok ta oss med på en kamp for å komme ut av dødsriket, med Kratos og broren Deimos.

Det britiske magasinet Play påstod i januar at spillet ville annonseres i løpet av februar. Februar har kommet og gått, men en annonsering av «God of War IV» kan likevel være nært forestående.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3