Nå blir «Twisted Metal» filmatisert

«Ghost Rider»-regissør er klar for jobben.

15. februar 2012 08:37

(PressFire.no): Sony skal ha punget ut et sjusifret beløp for at «Ghost Rider: Spirit of Vengeance»-regissør Brian Taylor skal skrive og regissere filmen basert på spillserien «Twisted Metal». Det skriver nettstedet Deadline.com.

Sammen med Mark Neveldine har Brian Taylor også regissert «Crank»-filmene med Jason Stetham i hovedrollen. I tillegg stod regissørparet bak den slaktede filmen «Gamer», som handler om fremtidens dataspill.

Med «Twisted Metal» vil Taylor derfor holde seg til dataspilltema.

Spillserien blir i disse dager gjenopplivet med et nytt spill og ifølge Deadline.com vil handlingen i filmen følge spillet, hvor biler utstyrt med våpen konkurrerer til døden. Visstnok er spillfigurene Sweet Tooth og Doll Face bekreftet til filmen.

Taylor er snart aktuell med den andre «Ghost Rider»-filmen, som har fått undertittelen «Spirit of Vengeance». Filmen har norsk premiére 24. februar.

Avi Arad og Ari Arad («Spider-man», «Iron Man») skal være aktuelle som produsenter. Duoen er også involvert i filmatiseringer av «Uncharted: Drake’s Fortune» og «Mass Effect».

«Twisted Metal» slippes til PlayStation 3 den 5. mars.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3