Tiger svinger seg igjen

«Tiger Woods PGA Tour 13» lanseres i mars.

11. januar 2012 10:40

(PressFire.no): EA Sports har annonsert et nytt tilskudd til den seiglivede golfspillserien. Og «Tiger Woods PGA Tour 13» kan i år skilte med støtte for Kinect-sensoren til Xbox 360.

Nær sagt selvsagt kan du også svinge deg med Move-kontrollerne til PlayStation 3. Både «Tiger 11» og «Tiger 12» hadde lignende støtte for tilleggsutstyret til Sony-konsollen.

Den største nyheten er knyttet til spillmekanikken, og måten du svinger kølla på. EA hevder svingmekanikken – kalt Total Swing Control - byr på den største innovasjonen i denne delen av spillet på et tiår, og resultatet skal ifølge utgiveren være at du får langt mer kontroll.

NB! Se den første traileren fra «Tiger 13» nederst.

Ny sving på Tiger

Stikkordet for den nye svingen er varierende tempo og muligheten til å angripe hvert skudd på langt flere måter – som ifølge EA resulterer i at du kan skape et titalls millioner ulike skudd, med den samme golfkølla.

Hvorvidt Tiger Woods’ eskapader utenfor greenen er med i Tiger’s Golf Legacy, sier pressemeldingen ingenting om.

Men denne nye modusen skal gi oss muligheten til å oppleve noen av Woods’ karrierehøydepunkter.

Konkurrer med dine landsmenn

Spillet blir utgitt i to versjoner. Den gjeveste av disse er kalt Masters Collector’s Edition, og gir deg mer av den prestisjetunge Masters-turneringen som også i år vil være et stort fokus i spillet.

EA holder litt igjen med å fortelle nøyaktig hva som blir inkludert i denne versjonen, men forskutterer at du får tilgang til treningsbanen og ytterligere fem baner sammenlignet med ordinærversjonen av «Tiger 13». Flere opplysninger om Masters Collectors Edition blir sluppet 6. mars.

Ved å rotte seg sammen med andre landsmenn, tilbys du en ny måte å konkurrere på. Online Country Club gir deg muligheten til å invitere venner til din klubb og sammen kan dere jobbe for å åpne nye, eksklusive baner, heter det i pressemeldingen.

«Tiger Woods PGA Tour 13» lanseres til PlayStation 3 og Xbox 360 den 30. mars. (Norsk dato blir sannsynligvis 29. mars, ettersom EA gir ut spill på torsdager her til lands).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3