(PressFire.no): Det britiske spillstudioet Ninja Theory, som stod bak «Heavenly Sword» og «Enslaved», har fått oppdraget å puste nytt liv i den japanske spillserien «Devil May Cry».

I den sammenheng valgte det britiske studioet å ha en ny og yngre versjon av spillets protagonist, Dante, i spillet. Utseende har også fått et mer «vestlig» preg, noe som ikke falt i god jord hos alle fans. 

Ikke alle liker nye Dante.

Det er Tameem Antoniades fra Ninja Theory som forteller Official Xbox Magazine at drapstruslene var mer enn de hadde forventet. Han innrømmer likevel at de var forberedt på krtikk, etter at Alex Garland («28 Days Later», «Enslaved») hadde advart dem om lignende erfaringer som manusforfatter for filmen «28 Days Later».

- Jeg var halvveis forberedt på det, selv om jeg må innrømme at det har vært oppsiktsvekkende å se hvordan noen av de kreative måtene folk har valgt å kanalisere hatet sitt på, sier han og fortsetter:

- Vi forventet ikke drapstrusler i tegneserieform eller death metal-låter mot DmC.

Selv seriens originale skaper, Hideki Kamiya, har vært kritisk til den nye utgaven av Dante. I en twittermelding skrev han at han savnet den Dante han laget.

Etter at Kamiya slapp det første «Devil May Cry»-spillet i 2001 har han stått bak både «Okami» og «Bayonetta.

Det nye «Devil May Cry»-spillet markerer det femte spillet i serien, men de tre første PlayStation 2-spillene kommer i en HD-versjon til PlayStation 3 og Xbox 360 3. april.

 

«DmC» kommer til Xbox 360 og PlayStation 3, men har foreløpig ikke fått noen utgivelsesdato. 

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer