Ny runde med vedlikehold på PSN

Dårlig timing om du hadde planlagt «Battlefield 3»- eller «FIFA 12»-spilling.

29. september 2011 11:12

Dette er den tredje dagen den siste uka at PSN blir offline noen timer på grunn av «vedlikehold». PlayStation Network blir utilgjengelig fra klokka 18:00 til 20:00 i dag, torsdag, har Sony fortalt. (5pm - 7pm engelsk tid).

Det betyr at du er nødt til å ta dine forhåndsregler om du er en av mange som har planlagt å teste «Battlefield 3»-betaen, som fra i dag er tilgjengelig for alle. Hvis du logger deg på PSN før klokken 18:00 kan du beta-teste – uavhengig av Sonys vedlikeholdsarbeid.

Både PlayStation Store, PlayStation Home, kontoregistrering og dine brukeropplysninger på PS3 vil være utilgjengelig i en to timer lang periode. Sony planlegger å rulle ut en større oppdatering til PlayStation Home kalt 1.55. Denne går live i dag, og er sannsynligvis grunnen til nedetiden.

PS: I dag lanseres for øvrig også «FIFA 12» i Norge, så for onlinekampenes del er det viktig å planlegge din PS3-spilling i kveld.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3