Nyversjon av «Red Dead Redemption» kan være avslørt

Zombier inkludert.

3. august 2011 12:19

Det britiske film- og spillsensurorganen BBFC har lagt igjen spor av en Game of the Year-utgave av «Red Dead Redemption». Det skriver Eurogamer.

Det er slettes ikke uvant kost at det kommer en slik superutgave noen måneder etter at et spill som dette har blitt bejublet og sopt med seg en rekke priser. Ofte inneholder en GOTY-versjon hovedspillet og noen utvidelser, og det virker også å bli tilfellet til «Red Dead» sin superutgave.

Rockstars «GTA-i-Ville-Vesten»-epos ble lansert i mai 2010, og ble av de fleste utpekt som ett av fjorårets aller beste. Om ikke det beste.

BBFC har ført opp 16. september som lanseringsdato for nyutgaven, og avslører at også «Undead Nightmare»-utvidelsen vil følge med. Det går ikke frem om også de andre nedlastbare utvidelsene blir inkludert. 

«Undead Nightmare»-utvidelsen introduserte zombier på prærien. I rollen som John Marston må du legge ut på jakt etter en motgift når det er klart at dette zombieviruset sprer seg.

I forrige uke kunngjorde Rockstar at det dukker opp en siste utvidelse i samme periode. Myths & Mavericks vil bli gratis å laste ned og inneholder nye karakterer du kan spille med i «Red Deads»-flerspillerdel samt nye områder.  

Rockstar har foreløpig ikke bekreftet GOTY-versjonen. Myths & Mavericks lanseres ifølge utgiveren en gang i september, og blir gratis å laste ned fra PSN og XBLA.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3