«The Force Unleashed 2»-demo på vei

Test oppfølgeren i god tid før lansering.

23. august 2010 14:03

LucasArts hadde med seg en demo til GamesCom-spillmessen i forrige uke som minner om de samme nivåene som PressFire prøvespilte i London litt tidligere i sommer. Som en introduksjon til historien i oppfølgeren, møter vi «den nye» Starkiller som må kjempe seg gjennom bølger av Stormtroopers. Du blir også introdusert til en boss-kamp, får rikelig anledning til å bli komfortabel med kontrollene og kan teste ut noen av kreftene Starkiller besitter i løpet av dette brettet.

Det hele starter imidlertid med at du kaster deg ut fra et tårn, der du har vært holdt til fange av Darth Vader. På vei ned må du dukke unna laserstrålene fra TIE Fighters og unngå andre hindringer før du gjør en dramatisk entré på bakkeplan - der det venter dusinvis av fiender som du må nedsable.

Det er nettopp denne delen av spillet, den fartsfylte flukten fra planeten Kamino, som du snart får teste selv gjennom denne demoen, bekrefter LucasArts overfor Joystiq.

Utvikleren ville ikke røpe en konkret dato eller hvilke plattformer som får denne forsmaken, men spillet har fått lanseringsdatoen 29. oktober, noe som sannsynligvis betyr at du må vente noen uker til på å få teste «The Force Unleashed II».

I mellomtiden kan du for eksempel lese om våre inntrykk basert på den halvtimen vi fikk tilbringe med oppfølgeren til 2008-spillet, og få et intervju med noen av utviklerne på kjøpet.

«Star Wars: The Force Unleashed II» slippes til PlayStation 3, Xbox 360 og PC den 29. oktober. I tillegg utvikles det egne versjoner til Nintendo DS og Wii. 


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3