PS3-firmware 3.41 på vei

Sony vil massere lommeboken din med en anbefalingsfunksjon på PlayStation Store.

27. juli 2010 10:15

PlayStation-bloggen melder at en ny maskinvareoppdatering er på vei. Denne rulles ut «snart» skriver Sonys Eric Lempel, og forteller samtidig at den inneholder en ny funksjon i PlayStation Store som viser anbefalinger til relaterte videoer og spill.

Du kjenner opplegget fra blant annet nettbutikker, der du i samme slengen som du legger inn en forhåndsbestilling på «Dead Rising 2» også kan stå i fare for å bli gjort oppmerksom på at det finnes enda en killer zombieskyter der ute, for eksempel «Left 4 Dead 2».

Overført til PlayStation Store, kan det bety at du får anbefalt flere PixelJunk-spill på rappen, eller blir oppfordret til å sjekke ut «Flower» om du vurderer et kjøp av «Flow».

I løpet av juli vil denne nye funksjonen komme til PSN, skriver Sony. I praksis betyr det at du får opp en «You May Like»-seksjon mens du ser på et spill du føler deg fristet av. Klikker du deg videre får du listet opp spill som andre PSN-medlemmer har kjøpt i tillegg til det aktuelle spillet. Eric Lempel skriver at Sony ser på denne funksjonen, sammen med stjernerangeringen som gir spillene brukerkarakterer, skal bedre opplevelsen og kunne gi deg presise anbefalinger blant utvalget på PlayStation Store.

I tillegg til PS3-maskinvareoppdateringen, forbereder Sony også en PSP-oppdatering (v 6.31) som adresserer noen mindre stabilitetsproblemer knyttet til enkelte spill, skriver Lempel på PlayStation-bloggen.

Begge disse oppdateringene er ventet «snart», men definitivt i løpet av måneden. Den nye anbefalingsfunksjonen i PSN-menyene blir aktivisert i slutten av juli.  

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3