Rayman-skaperen Michel Ancel, som også er kjent som skaperen bak «Beyond Good & Evil», har en aldri så liten gjenforening med sin gamle kompis i det nylig annonserte og tilsynelatende ultrasjarmerende 2D-spillet «Rayman: Origins».

Verken dato eller plattformer ble avslørt i annonseringstraileren, men nå røper en blogg at spillet kommer til «HD-konsoller» og at spillet slippes før julen 2010, noe som sannsynligvis betyr PS3 og Xbox 360. I tillegg frister bloggen med at de også vurderer å gi ut spillet til Wii, PC, iPad og Nintendo 3DS.

Men bloggen nevner også at spillet som kommer før jul bare er første episode, og at det kommer flere deler i løpet av 2011.

Ifølge informasjonssiden til spillmotorprodusenten velger de å gi ut spillet som episoder for å kunne lansere noe allerede i år, men også for at prisen skal kunne holdes nede. Hvor de påpeker at prisen må passe størrelsen og at de aldri vil «ta spillere for å være idioter». Betryggende greier.

Samtidig vil det ifølge utviklerne gi teamet muligheten til å lage en «lengre og mer utviklet historie».

Rayman-spillet utvikles med den nye spillmotoren UBIart Framework, som er det Ubisoft velger å kalle en komplett, «hjemmelaget» løsning som også skal bli åpen kildekode i løpet 2011. På siden til spillmotoren avsløres det også at den lekre 2D-grafikken i «Rayman: Origins» blir laget i full HD-oppløsning (1080p).

Se traileren her:

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer