Snart slippes første bølge inn for «Doom»-testing

24. juli 2015 15:28

(PressFire.no): Denne helga har folk samlet seg for en ny fanfest under årets QuakeCon, og som ventet kom det mer nytt om «Fallout» i den første puljen nyheter i form av en eksplosiv samlepakke.

Men Bethesda hadde også noe nytt å melde om «Doom». Skytespillet er igjen på skinner etter en lengre periode i utviklingshelvete.

Vraket tre års arbeid

Dette var en av demonstrasjonene som overrasket mest, i positiv forstand, under Bethesdas E3-pressekonferanse.

Mange hadde kanskje avskrevet «Doom» for lenge siden, et spill med en velpublisert vanskelig forhistorie.

I 2013 ble det kjent at Id Software begynte arbeidet med spillet på nytt, etter å ha jobbet med nye «Doom» i tre år. I samme prosessen skal en oppfølger til «Rage» ha blitt vraket.

Tilfeldig hvem som får teste

Skjermbildene du ser i denne saken er nylig frigitt i forbindelse med QuakeCon. Traileren du ser i videovinduet stammer fra E3 i forrige måned.

Bethesda har foreløpig bare signalisert at de planlegger en lansering til våren 2016. Før den tid venter det altså både en første alphatest og senere litt betaspilling.

Koder til betaen ble sirkulert i forbindelse med slippet av «Wolfenstein: The New Order» i fjor. Når det gjelder alphaen, blir nøkler til denne tilfeldig trukket ut blant folk som allerede sitter med en betatilgang.

Alphaen rulles ut til både Xbox One, PlayStation 4 og pc, skriver Dualshockers.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3