Kontroversielle «Postal 2» har fått en ny utvidelse – 13 år etter slippet

– Ikke kjøp «Postal 3».

20. april 2015 15:59

(PressFire.no): I 2003 slapp det amerikanske spillselskapet Running With Scissors et av tidenes mest kontroversielle og ultravoldelige satirespill - «Postal 2».

Nå har de sluppet en ny utvidelsespakke til spillet – 13 år etter at de slapp hovedspillet.

«Postal »2.

Våkner fra koma

Den nye nedlastbare pakken ble kunngjort sommeren 2014 og har fått tittelen «Paradise Lost». Passende er handlingen lagt elleve år etter hendelsene i den forrige utvidelsen – «Apocalypse Weekend».

– Dude (journ. anm. hovedrollen) returnerer til Paradise etter å ha våknet fra koma og har en visjon hvor han ser en «mørk framtidW hvor han leter etter Champ, heter det i beskrivelsen av utvidelsen.

– På veien må han takle nye trusler, treffe gamle bekjente, slåss med en tidligere barnestjerne og takle et merkelig alter ego som bor inni ham.

«Postal 2».
«Postal 2».

Forbudt i New Zealand

«Postal 2» har fått mye oppmerksomhet for sitt ekstremt voldelige innhold og er blant annet forbudt i New Zealand.

Det har imidlertid ikke hindret utviklerne i å utvikle et tredje spill, som de faktisk offisielt fraråder folk fra å kjøpe.

nettsidene sine skriver de at de ikke anbefaler noen å kjøpe det, med mindre det selges på salg med 75 prosent rabatt.

Videre skriver de at spillet rett og slett ikke ble som de håpte og deler av grunnen skyldtes en sviktende russisk økonomi.

En av samarbeidspartnere var nemlig det russiske spillstudioet Akella, som måtte si opp folk da økonomien gikk på en smell.

Videre påpeker de at de burde ha kansellert spillet i stedet for å gi det videre til et mindre kvalifisert studio, som i dette tilfellet var b-laget til Akella.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3