Ventetiden på «Trine 3» ble ikke så lang

Slippes løs på pc-spillere, uferdig.

17. april 2015 11:49

(PressFire.no): Finnene i Frozenbyte slipper ikke taket på sin eventyrlige plattformgåteformel. «Trine 3» ble annonsert i mars med vage løfter om en lansering «i løpet av året».

Vi slipper å vente særlig lenge, viser det seg nå. Spillet kommer ut allerede neste uke, og først til pc.

«Trine 3».

Lanseres uferdig

I motsetning til de to første «Trine»-spillene, blir dette et slipp i en uferdig form via «Early Access»-programmet til Steam. Dette innebærer at du kan velge å begynne spillinga før «Trine 3» er helt ferdig. En omdiskutert modell, for det er flere eksempler på at folk handler spill fra Steam som ikke viser seg å matche forventningene, men Frozenbyte hevder de gjør dette med edle motiver:

«Trine 3» er vårt første steg mot en 3D-opplevelse i «Trine»-serien, så vi ønsker å komme i kontakt med våre spillere tidlig i utviklingen for å samle tilbakemeldinger på nye spillfunksjoner, slik at vi kan justere dem i riktig retning, skriver spillskaperne i Steam-beskrivelsen.

Early Access kan forhåpentligvis gi oss massevis av spillere som er villige til å gjøre dette.

Ny reise med tre helter

Da Frozenbyte begynte å prate om spillet sitt i forrige måned, understreket de at de starter med lansering til pc – men utelukker ikke at flere plattformer kan få på et senere tidspunkt.

De to første «Trine»-spillene har vært en suksess for dette finske spillstudioet, og skal ha solgt over sju millioner eksemplarer.

«Trine 3: The Artifacts of Power» frister med et folkeeventyr der du tar med deg tre helter på reisen: Trollmannen Amadeus, ridderen Pontius og tyven Zoya. Hver av heltene har sine unike egenskaper – og må ofte kombinere disse for å løse plattformgåtene. Det støtter samarbeidsspilling, både lokalt og online.

«Trine 3» kommer først ut til pc, via Early Access på Steam, 21. april. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3