Snart utvides «Hearthstone» igjen

Og det blir brennhett.

9. mars 2015 11:04

(PressFire.no): Det digitale kortspillet «Hearthstone: Heroes of Warcraft» fra Blizzard Entertainment har ikke bare vunnet en rekke priser, men har også vunnet spillernes hjerter.

Nylig kunne Activision Blizzard avsløre at det finnes hele 25 millioner registrerte kontoer i spillet etter nesten ett år på markedet, og dermed en ny suksess for selskapet bak gigantseriene «Warcraft», «Starcraft» og «Diablo».

Spillet er i utgangspunktet gratis å spille, men hvor du kan kjøpe pakker for nye kort eller for å delta i turneringer.

I løpet av det første året på markedet har spillet blitt bygd ut med eventyrmodusen «Curse of Naxxramas» og utvidelsespakken «Goblin vs. Gnomes».

Hett

Neste måned kommer en ny utvidelse kalt «Blackrock Mountain», som introduserer enda en eventyrmodus.

Ifølge presseskrivet blir spillerne kastet midt inn i en krig mellom mektige krefter i kontroll over et fjell. De skal blant annet inkludere Dark Iron-dverger, flammevesen og drager. Det blir også comeback fra kjente «Warcraft»-skapninger som Ragnaros og Firelord.

De som makter å slå disse sjofle skurkene kan utvide kortstokken sin med 31 «brennheite» kort inspirert av fjellet, heter det videre. 

Det kommer også flere mindre nyheter, som du kan lese mer om på nettsiden til utvidelsen.

Rundt 200 kroner for hele røkla

I likhet med «Curse of Naxxramas» vil den nye utvidelsen åpnes gradvis med en ny del hver uke, og hver «episode» koster 700 virtuelle gullmynter, eller rundt 50 kroner. Det blir også mulig å kjøpe hele utvidelsen for rundt 200 kroner.

«Hearthstone» er foreløpig tilgjengelig for Windows, Mac, Windows-brett, Android-brett og iPad og vil få utvidelsen samtidig. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3