Været bestemmer prisen på dette spillet

Og monsteret har en hemmelighet.

25. februar 2015 13:40

(PressFire.no): Når Alan Hazelden og Benjamin Davis i dag lanserer spillet «A Good Snowman Is hard to Build» er det vanskelig å si hva spillet koster – det avhenger nemlig av været.

Prisen synker sammen med temperaturen

I utgangspunktet vil spillet koste 12 dollar, eller rundt 90 kroner med dagens kurs, men vil altså justeres etter temperaturen i London.  

Hvis gradene kryper ned til fire grader celsius vil spillet koste fire dollar. Det er usikkert om prisen også vil gå over 12 dollar om temperaturen stiger i perioden.

I skrivende stund viser Google at temperaturen i dag er syv grader, noe som vil tilsi at spillet koster syv dollar på lanseringsdagen.

Raskt spill før julen 2012

I spillet tar du rollen som et monster som skal bygge snømenn – et spill de to utviklerne begynte på før julen 2012.

– Etter over et år i utvikling slipper vi endelig spillet som skulle utvikles «raskt» før jul, skriver de på nettsidene sine.

Traileren til spillet viser hvordan du skal bygge snømenn ved å rulle snøballene av variabel størrelse rundt i labyrinter, og hvor hinder spiller en viktig rolle i problemløsingen.

På nettsiden til spillet står det også at monsteret har en hemmelighet, men som kommer til å avsløres på lanseringen.  

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3