Vi spiller det nye året inn med fjerde runde i Pretty Pudge's Pokaljakt

Hent kroken.

7. januar 2015 13:23

(PressFire.no): Godt nytt år, godtfolk! Vi kan melde at Pudge har lagt på seg noen kilo i jula, men ingenting som litt spilling ikke kan fikse. Måtte last hittinga være med dere i 2015.

Vi velsigner det nye året med fjerde runde i Pretty Pudge’s Pokaljakt, som vi kjører i gang 18. januar.

Tredje runde i vår liga ble holdt 7. desember, hvor det til slutt var danske Fabulous 5 som stakk av med topplasseringen og åtte poeng på tabellen.

Svenskene i 4 Friends + Chrillee tapte for Fabulous 5 i finalen og havnet derfor på andreplass. Ingen av de tidligere vinnerne i norske Fiskestanga eller svenske Turtlemasters klarte altså å komme til finalebordet.

Du kan se forrige finale her og semifinalen her.

Turtlemasters leder fremdeles kvalifiseringstabellen totalt, men det er lenge igjen til den sjette finalerunden hvor vi sammen med Rockstar Energy Drink skal dele ut 50 000 kroner til de beste. 

Tredje kvalifiseringsrunde spilles 18. januar og starter klokka 13.00, mens vi begynner tv-sendingen kl 16.00. Som vanlig er det Aleksander «Psychout» Larsen som kommenterer. Han får hjelp av Aras «br0wnage» Kanani i vårt tv-studio.

Vi har nå åpnet påmeldingen. Lag som vil delta kan melde seg på her.

Den foreløpige poengfordelingen ser slik ut:

Når, hvor og hvordan?

Når: 13:00 (CET) søndag 18. januar. Format: 5v5 turnering over én dag. Single elimination, BO1. Grand final: BO1.

For koordinasjon: IRC: #DotA2.no @ Quakenet.

Påmelding kan du gjøre her.

OBS! Maks antall lag er 128, som kan utvides om interessen tilsier det.

Strømming av turneringen skjer via DBTV og på PressFire.no. Strømmen blir styrt av Aleksander «Psycheout» Leonard. Han vil kommentere utvalgte kamper.

Krav: Denne turneringen er forbeholdt Norden og hvert lag må minst ha tre spillere fra enten Norge, Sverige, Danmark, Finland eller Island. Hver spiller kan kun stille i ett lag.

Seeding: For at vi skal slippe at de beste lagene møter hverandre i de innledende rundene, bruker vi et såkalt «seeding»-system. Det vil si at hvis laget ditt har gjort det bra i tidligere turneringer forventer vi at dere gjør det bra nå også.

Vi setter opp turneringeringen slik at de beste lagene er lengst fra hverandre. På denne måten får vi en mer spennende finale. Har laget ditt ikke spilt i noen turneringer før, men ønsker å bli seedet kan du registrere deg her.

Forberedelser og informasjon:

Turneringsplan:


13:00: Brackets publiseres, runde 1 starter.
14:00: Runde 2 starter.
15:00: Runde 3 starter.
16:00: Runde 4 starter.
17:00: En times pause
18:00: Kvartfinale starter.
19:00: Semifinale starter.
20:00: Finale starter.

Noen forsinkelser må forventes. Walkover blir gitt etter 15 minutter. Walkover i runde 1 må godkjennes av admin.

Kontakte motstander: Den nødvendige kommunikasjonen mellom lagene bør foregå via IRC. Alle lag er derfor pliktig til å gjøre seg tilgjengelig på IRC slik at man får videreformidlet passord til lobby når lagene møtes.

Rapportere resultat: Resultat rapporteres direkte av lagkaptein i challonge. Walkover i første runde må som kjent godkjennes av admin (IRC) før det rapporteres.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3