Nå skal flyten i «Assassin’s Creed Unity» bedres

Den fjerde oppdateringen er på vei.

9. desember 2014 11:15

(PressFire.no): Det er en ukes tid siden forrige gang vi hørte fra «Unity»-feilrettingsteamet hos Ubisoft. Da med en utstrakt hånd, langflate beklagelser – og løfter om gratis spill for å lappe over det vaklende inntrykket skapt i kjølvannet av «Assassin’s Creed Unity»-lanseringen.

Nå er det bevegelse på bloggen igjen. En ny oppdatering («patch 4») nærmer seg.

– 

Korrigerer mesteparten

Den fjerde patchen skal ifølge Ubisoft adressere et av områdene ved «Assassin’s Creed Unity» som har høstet mest kritikk.

Spillet dupper nemlig kraftig i bildeflyt, litt avhengig av hvilken av plattformene du spiller på.

Tidligere har Ubisoft hevdet at dette er et problem de ikke forutså før slippet. Spillet kjørte nemlig bedre (bildeoppdateringsmessig) før disker ble trykket og spillet havnet i salg, påsto representanter fra Ubisoft Montreal.

Patch 4 fokuserer altså på flyt og framerate. På feilrettingsbloggen sin forteller også utviklerne at de nå håper å legge den mest krevende «Unity»-fasen bak seg.

Arbeidet med «Assassin’s Creed Unity» fortsetter, og selv om vi regner med at Patch 4 korrigerer mesteparten av de gjenværende problemene som spillere har meldt fra om: fortsett å ta kontakt med vår supportavdeling hvis du opplever noen feil.

Takk for støtten, vi håper at opplevelsen din med spillet fortsetter å bli bedre, heter det på Ubi-bloggen.

NB! Flere detaljer rundt den fjerde spilloppdateringen til «Unity» blir offentliggjort i neste uke, skriver Ubisoft. (Her kan du finne en foreløpig liste over problemer og feil de adresserer i patch 4). 

Trøstespill

Da alvorlige feil fra spillet ble grundig dokumentert, og Internett fyllt av fjesløse figurer fra «Unity», kom Ubisoft på banen med plaster på såret og unnskyldninger i et forsøk på ikke å tape ytterligere ansikt.

Et av tiltakene for å stilne stormen var å tilby et gratis spill, hvis du allerede hadde kjøpt sesongpasset til «Unity».  

«The Crew», «Watch Dogs», «Far Cry 4», «Assassin’s Creed IV: Black Flag», «Rayman Legends» og «Just Dance 2015» er på denne lista.

Ubisoft sier nå at de snart vil gå ut med en detaljert oversikt rundt hvordan sesongpasseiere kan få kloa i sitt gratisspill.

De skriver på bloggen at det jobbes med å lage et nettbasert system.

Alle «Unity»-spillere, ikke bare sesongpasskundene, får det nedlastbare sidesporet «AC Chronicles China» - gratis. Ubisoft forteller at de har flere detaljer å dele om dette en gang på nyåret.

Dessuten blir «Unity»-utvidelsen «Dead Kings» gjort tilgjengelig, gratis, for alle.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3