Se videoene fra The Game Awards

Flere nye spill ble avslørt.

7. desember 2014 22:07

(PressFire.no): Under The Game Awards i løpet av natta ble det sluppet en rekke videoer til helt ferske spill, ikke bare delt ut priser til årets beste.  

Vi har samlet flere av dem her.

Ambisiøse «No Man’s Sky» serverte oss for eksempel en ny trailer som viser at spillet kommer til å inneholde noen mystiske portaler. Se den her:


«Gone Home»-skaperne valgte å kunngjøre sitt nye spill, «Tacoma», under prisutdelingen i Las Vegas - et spill som skal foregå på en romstasjon med samme navn. Se teaseren her:

«Human Element» er et nytt første persons skytespill, som også er et massivt onlinespill. Det ble avslørt under prisdrysset. Se traileren her:

Under prisutdelingen viste Activision også for første gang det nye «King’s Quest»-spillet, som skal være med å kickstarte merkevaren og paraplyen Sierra igjen. Se den her:

EA, DICE og Visceral brukte også anledningen til å vise litt fra enspillermodusen i kommende «Battlefield Hardline». Se den her:

«The Witcher 3» dukket også opp med en ny og fresh trailer. Se den her:

Viking-strategi-rollespillet «The Banner Saga» får en oppfølger. Her er traileren:


Zombie-apokalypsen ser aldri ut til å ta slutt, og «Dying Light» viste seg fra nok en side. Se traileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3