«Teslagrad» er nå klar for PlayStation

Lanseres i neste uke.

26. november 2014 12:54

(PressFire.no): Norske Rain Games slapp sitt eventyrlystne plattformspill, «Teslagrad», for ett år siden. Først til pc, Mac og Linux.

Planen var hele veien at spillet skulle få et bredere publikum. Wii U har allerede fått, digitalt. Nå er det PlayStation 3 og 4 som står for tur. Spillet havner på PlayStation Store i neste uke, har utviklerne bekreftet.


Ingen Xbox-planer

Flere plattformer og versjoner kommer kjapt i kjølvannet.

Rain Games skriver på sin hjemmeside at de har inngått distribusjonsavtale med Soedesco og planen er å gi ut diskversjoner til PS3, PS4, Wii U og pc tidlig neste år.

Uten å tidfeste, det kommer også en versjon til PlayStation Vita en gang i 2015.

Oppfølgeren er på vei

Bergensstudioet er for tiden opptatt med å lage en oppfølger til Teslagrad, spillet vi i PressFire belønnet med terningkast fem. Spillet har arbeidstittelen «World to the West» og skal fortsette der Teslagrad slapp. Det nye blir at du kan spille fra fire ulike perspektiver.

Peter Wingaard Meldahl fortalte PressFire at de anslår å bruke tre år på «World to the West», og at produksjonsverdiene blir omtrent det dobbelte i oppfølgeren.

– Vi kommer til å forsøke å få en større utenlandsk aktør til å gå inn og investere på dette. Hvilke avtaler som kommer sammen der kan påvirke såpass mye at vi er litt forsiktige med informasjon, sa Meldahl tidligere i år.  

«World to the West» har i forproduksjonsfasen mottatt støttemidler fra NFI.

«Teslagrad» slippes først digitalt til PlayStation 3 og 4 3. desember. Boksversjoner kommer på nyåret, til PS3, PS4, pc og Wii U.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3