Regner med at «World of Warcraft» spilles i 2024

Ti nye år?

31. oktober 2014 15:53

(PressFire.no): I anledning tiårsjubileumet til «World of Warcraft» og den kommende utvidelsen forteller Blizzard overfor Cnet både om tidligere bragder så vel som å spå framtiden for spillet.

I intervjuet forteller spillets sjefsdesigner Ion Hazzikostas at de ikke har tro på at spillets slutt står nær.

Tror på minst ti nye år

– Jeg kan ikke fortelle deg hvordan tjueårsjubileumet blir. Jeg kan fortelle deg at det kommer til å bli et. Det er jeg helt sikker på, forteller han selvsikkert og fortsetter.

 Vi planlegger definitivt for framtiden, hvor vi snakker om hvordan den neste utvidelsen kommer til å bli, eller hvordan den neste etter det igjen blir, hvordan vi kan forberede oss nå, hvor vi vil ta spillet videre.

 Til slutt handler det om ett steg om gangen.

Hazzikostas forteller også om hvordan spillet har forandret seg gjennom de ti årene det har vært på markedet.

 Motoren er annerledes og hele grunnlaget for grafikken er annerledes i tillegg til at mange kjerneelementer i kampmekanikken er endret, forteller han når Cnet spør om de heller vil ha et spill de kan bygge på i stedet for å slippe «World of Warcraft 2».

Viktig at det kjører på «gamle» maskiner

Han forteller også at selv om de konstant ser på måter å utnytte nye tekniske nyvinninger på grafikksiden, så prøver de hele tiden å effektivisere spillet for å kjøre på datamaskiner som ikke er like kraftige.

– Dette er essensielt. Vi vil ikke at en ny spillutvidelse skal bli sluppet og at noen finner ut at det plutselig ikke kan kjøre spillet lenger.

«Warlords of of Draenor», som slippes 13. november, markerer den femte utvidelsen av det populære og massive onlinerollespillet. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3