Jordan spilte bare dataspill

Plutselig stormer politiets spesialstyrke inn døra.

29. august 2014 16:02

(PressFire.no): Jordan «Kootra» Mathewson fra Littleton, Colorado var midt i en omgang av skytespillet «Counter-Strike» med kompisene sine da politiets spesialstyrke plutselig kommer stormende inn kontordørene i spillkollektivet.

Ironisk nok handler dataspillet på skjermen om å spille terrorister mot anti-terrorstyrker.

Alt ble fanget på video

Det hele ble fanget på video da ikke bare spillet blir strømmet live, men også et kamera som filmer Jordan mens han spiller. (Se den i bunnen av artikkelen).

Først får han med seg at noen er i huset og har begynt å gå gjennom rommene, før han sier at han tror det er spesialstyrken SWAT.

Sekunder senere kommer de stormende inn i rommet og ber ham få hendene over hodet før de ber om at han legger seg ned på bakken. Videre kan du se tungt bevæpnet politi sjekke rommet og ransake Jordan.

Offer for hærverk

I ettertid viste det seg at Jordan ikke hadde gjort noe galt, men var blitt usatt for såkalt Swatting, som betyr at noen har meldt inn en falsk alarm som hærverk.

Fenomenet er ikke ukjent og vi skrev tidligere i år om operasjonen som sperret av et helt nabolag i en utrykning. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3