Varsler enda mer «The Walking Dead»

Grønt lys for ny sesong.

28. juli 2014 10:47

(PressFire.no): Det var et av de beste og mest kritikerroste spillene i 2012.

«The Walking Dead», tolket av eventyrspillstudioet Telltale Games, kommer til å holde koken en god stund til. En tredje sesong av overlevelsesspillet ble nemlig bekreftet i forbindelse med Comic-Con-messa i San Diego.

Hva skjer med Clementine?

I tillegg til andresesongen av «The Walking Dead» og «The Wolf  Among Us», har disse spillskaperne også «Tales from Borderlands» og et «Game of Thrones»-eventyr i produksjon.

Begge de to sistnevnte skal etter planen debutere i løpet av året.

Under sin Comic-Con-presentasjon i San Diego denne helga, fortalte Kevin Bruner i Telltale at sesong tre av «Walking Dead» nå har fått grønt lys. 

Bruner røpet imidlertid ikke når dette skjer.

Tatt i betraktning at Telltale har fire ulike produksjoner i løpet av 2014, spekuleres det i at vi kanskje må vente til neste år. 

Han avslørte heller ikke om Clementine får en fremtredende rolle i tredjesesongen – slik hun har hatt i sesong to av «The Walking Dead»-spillene. 

Ingen vei tilbake

Den femte og siste episoden av «Wolf Among Us», basert på «Fables»-tegneserien, ble nylig avrundet.  Når det gjelder «The Walking Dead» gjenstår det fortsatt én episode før andre sesong av spillserien får sitt punktum. Sisteakten heter «No Going Back».

Denne traileren er fra den ferske fjerdeepisoden, «Amid the Ruins» (NB! Inneholder en rekke avslørende scener fra sesong to):

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3