Utsetter «Dragon Age: Inquisition»

— Blir mye bedre.

23. juli 2014 12:21

(PressFire.no): Nylig kom meldingen om at «Battlefield: Hardline» utsetter til 2015 og nå kommer meldingen om at rollespillet «Dragon Age: Inquisition» også utsettes.

Utsettelsen av «Dragon Age: Inquisition» er ikke like dramatisk siden det «bare» utsettes fra 10. oktober til 18. november.

Blir så mye bedre

 Som dere kanskje har hørt, holder vil tilbake lanseringen av «Dragon Age: Inquisition» til 18. november.

— Vi setter pris på all støtte vi har fått fra alle fram til nå, og selv de ekstra ukene kanskje ikke virker så lenge, vet jeg at spillet dere kommer til å spille vil bli mye bedre på grunn av det, heter det i et innlegg fra produsent på spillet, Mark Darrah fra BioWare.

Han utbroderer ikke nøyaktig hva de ekstra ukene skal gå med til, men nevner at de skal forbedre hele opplevelsen og at det var målet om å lage det beste «Dragon Age»-spillet som gjorde ham interessert i prosjektet.

Dette mener han skal skje ved å flytte spillet over på «Battlefield»-motoren Frostbite, hente tilbake mulighetene for å velge raser og gjøre egne valg for rollene, forbedre kamera, bygge et lag med roller hvor forholdene utvikler seg basert på valgene dine og lage en episk historie som både passer med de foregående spillene og tar deg til nye områder.

Å sikre at opplevelsen er så bra som den kan være på plattformen du spiller på nevnes også som en faktor.

Bedre spill?

«Dragon Age: Inquisition» er det tredje hovedspillet i serien etter at det andre spillet fikk svært variabel mottagelse hos kritikere og fans.

Det andre spillet var ment til å være mer inkludere for dem som kanskje ikke er like kjent med sjangeren, noe mange som var glade i «Dragon Age: Origins» ikke satte pris på.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3