Sjøslagene i «Battlefield 4» må vente litt

Pc-versjonen utsatt på ubestemt tid.

25. mars 2014 10:31

(PressFire.no): I dag får «Battlefield 4» et mer maritimt preg. Men pc-eiere må vente litt til før de får kjenne sjøsprøyten og høre måkene.

Naval Strike-utvidelsen er nemlig satt på vent, opplyser DICE på Battlelog.

Vi utsetter lanseringen av Naval Strike til pc. Vi har oppdaget et problem, og dette må fikses, forklarer utviklerne.

OPPDATERT (26. mars): Også Xbox One-versjonen er utsatt. Utbedring av enkelte animasjoner skal være årsaken - og «tidlig april» er tidsrommet DICE forventer å ha pc- og Xbone-pakken klar.

Et smutthull?

Utsettelsen berører trolig bare pc-versjonen, og gjelder Premium-kunder som har betalt ekstra for å sikre seg tidlig tilgang til disse ekstrapakkene.

Lanseringen til de øvrige plattformene, PS3, PS4, Xbox 360 og Xbox One, går som planlagt. Ekstrapakken slippes i dag.

Kvalitet er vår førsteprioritet, og vi vil ikke lansere «Battlefield 4»s Naval Strike til pc før vi føler vi møter det møter et høyt kvalitetsnivå. Vi jobber også med en større oppdatering som slippes sammen med Naval Strike til pc, der vi adresserer problemene knyttet til Tablet Commander, uttaler DICE.

MP1st spekulerer i at dette er knyttet til et smutthull i Commander-modusen som kan åpne for manipulering av servere.

Nye sjøkart

Med én gang vi har spikret en ny pc-dato, skal vi oppdatere alle via våre offisielle kanaler. Vi setter pris på deres tålmodighet, og ser fram til å se dere alle på slagmarken, sier spillskaperne.

Naval Strike er den tredje utvidelsen som kommer ut til «Battlefield 4». En periode ble utgivelsene av disse satt på pause, etter at DICE måtte tilbake for å jobbe mer med hovedspillet etter en turbulent fase rundt lansering i fjor høst.

I denne tredje pakken utvides aspektene rundt sjøkamper med fire nye kart lagt til Sørkinahavet. Men krigen ruller selvsagt både fra himmelen, land og i det våte element.

Spillmodusen Titan, kjent fra «Battlefield 2142», blir også lagt til gjennom denne utvidelsen. I denne sammenheng er Titan døpt Carrier Assault.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3