«World of Tanks» klar for Xbox 360

Datoen er bekreftet.

4. februar 2014 16:26

(PressFire.no): Mer enn 100 ulike og ikoniske stridsvogner ruller snart inn på Xbox 360.

«World of Tanks» lanseres på Microsoft-konsollen i neste uke, bekrefter Wargaming i en pressemelding.

Spillet har allerede samlet millioner av stridslystne på pc. Ved en opptelling i fjor var det over 55 millioner «World of Tanks»-spillere.

Xbox 360-versjonen er det Wargaming West som står bak. Den følger opphavets modell ved å være gratis å spille – og kan selvsagt lastes ned digitalt på konsollen. Spillet har fått tilpassede kontroller og et nytt brukergrensesnitt som skal kle konsollen.

Vi traff Wargaming.net-sjefen Victor Kislyi på Game Developers Conference i fjor. Da illustrerte han hvor lukrativt og viktig nettopp dette spillet har vært for selskapet:

- Akkurat nå er det vårt eneste spill som tjener penger, men det har matet en enorm vekst inn i selskapet.

- For tre år siden var vi 120 ansatte. Nå er vi 1500. Vi har kontorer i Sidney og Singapore, oppsummerte Kislyi om hva det innebærer å ha en tittel som er mer populær enn «World of Warcraft» og «Call of Duty» i onlinespillsammenheng. 

«World of Tanks: Xbox 360 Edition» skiller mellom tre nasjoner: USA, Tyskland og England. Pressemeldingen forskutterer at spillet får utvidelser og innholdspakker i tiden etter slipp.

Datoen å merke seg er 12. februar. Spillet krever at du har et Xbox LIVE Gold-medlemskap, men de som mangler et slikt kan teste i sju dager.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3