Slik får du prøvekjøre nye PressFire

Vi trenger deg.

22. november 2013 15:12

(PressFire.no): Det er lenge siden det har skjedd noen videreutvikling på PressFire. Det skyldes at vi vil være sikre på veien videre.

Vi har hatt noen tanker om hva som er et godt grunnlag for å frese et nytt spor, men kan jo ikke skape nye PressFire uten hjelp fra dere lesere.

Snart lanserer vi vårt utgangspunkt for veien videre. Nå vil vi invitere dere inn i det helligste. Det er bare rett og rimelig at dere får forme det vi håper skal bli PressFire-lesernes nye hjem så tidlig som overhodet mulig.

Er du interessert i å være testkandidat, vil vi at du går inn på følgende nettside og lager deg en DBiD-konto: beta.pressfire.no

Deretter kan du sende en epost til beta@pressfire.no, hvor du informerer oss om epostkontoen du brukte i DBiD-registreringen, navnet ditt, hvor lenge du har lest siden vår og hva du forventer eller ønsker av nye tjenester.

Tusen takk for både hjelpen og oppmerksomheten!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3