Vin Diesel aktuell for «Kane & Lynch»-film

«300»-stjerne vurderer den andre hovedrollen.

5. november 2013 14:45

(PressFire.no): Det er flere år siden Square Enix først signaliserte at de ønsker å ta flere av sine kjente spillserier til kinosalene.

Bruce Willis og Jamie Foxx ble begge nevnt som brennhete kandidater for roller i «Kane & Lynch».

Etter at Bruce Willis leste det, kalte han det ett av de beste actionmanus han noensinne har lest, fortalte en entusiastisk produsent Adrian Askerieh til Game Daily i 2010. 

Diesel i tenkeboksen

Prosjektet har blitt utsatt en rekke ganger, og nye regissører og skuespillere har kommet og gått.

Nå er det Gerard Butler («300», «Gamer») og Vin Diesel («The Chronicles of Riddick», «Fast & Furious 6») som snuser på filmen, skriver Hollywood Reporter.  

Butler skal være i samtaler om å spille rollen som Kane.

F. Gary Gray er aktuell for registolen. Butler og Gray jobbet også sammen i «Law Abiding Citizen» (2009).

Hollywood Reporter melder at Vin Diesel har fått tilbudet om å spille den andre halvparten av den dynamiske duoen, men foreløpig har han ikke bestemt seg for om han vil være Lynch.

Inspirert av det første «Kane & Lynch»

Handlingen i filmen skal basere seg på det første av to spill utviklet av danske IO Interactive. «Kane & Lynch: Dead Men» kom ut i 2007. Oppfølgeren, «Dog Days», ble lansert i 2010.

- Filmen kommer ikke til å inneholde hver eneste sekvens fra spillet, men det er i essens historien om en leiesoldat som slår seg sammen med en schizofren psykopat for å redde kona og datteren, fortalte produsent Askerieh til Game Daily for tre år siden.

Manuset er det Skip Woods og Kyle Ward som har skrevet, skriver Hollywood Reporter. Sistnevnte har lenge vært tilknyttet et annet spill-til-film-prosjekt, nemlig «Uncharted».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3