De første skuddene høres nå i «Battlefield 4»

Tjuvstart på slagmarken.

1. oktober 2013 13:20

(PressFire.no): Den første av to planlagte tjuvstarter for «Battlefield 4» sparkes i gang i dag. Både konsoll- og pc-eiere kan dermed få oppleve det seneste krigseposet fra DICE med orkesterplass.

Runde én med beta åpner for de som enten har forhåndskjøpt, er «Battlefield 3»-premiumkunde eller har registrert sin spesialutgave av fjorårets «Medal of Honor Warfighter».

Alle får teste fra 4. oktober.

Det er noen ukers forsprang uansett hvilken av de to bølgene du blir med i. Spillet slippes nemlig ikke før 31. oktober.

Når og hvor?

Dagens beta fyres i utgangspunktet opp i disse tidsrommene, men DICE opplyser at tidene bestemmes av hver konsollprodusent - hva angår PS3 og Xbox 360 – og kan derfor avvike noe:

PlayStation 3: Mellom 14:00 - 18:00.
Xbox 360: Klokka 11:00.
Pc: Der skal betaen nå være i gang.

Betaen varer helt til 15. oktober, opplyser EA Norge til PressFire. (Gjelder både om du blir med i første eller andre gruppe).

Dynamisk krigføring

Kartet som gjelder er Siege of Shanghai, det samme vi fikk teste like før E3-spillmessa ble sparket i gang. Her er det ødeleggelsene og hvordan kartene endrer karakter i takt med at kruttrøyken brer seg som var i fokus.

Etter å ha tatt heisen opp i øverste etasje på et av høyhusene, tok det ikke mange minutter før vi var nødt til å sette sjøbein. Horisonten utenfor terrassekanten lå plutselig ikke lenger helt i water, for bygningen holdt nemlig på å kollapse.

Dette var mye av det samme DICE demonstrerte live på EA-pressekonferansen i Los Angeles i sommer, der de svenske spillmakerne også fikk lurt inn ordet «Levolution» flere dusin ganger.

Det er mulig å spille betaen enten i Conquest Mode eller Domination.

I anledning flerspillerbetaen, har EA og DICE sluppet denne filmsnutten:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3