Nå innfører EA «angrerett» på digitale pc-spill

Ikke fornøyd? Få pengene tilbake.

20. august 2013 10:31

(PressFire.no): Nå kunngjør Electronic Arts en garanti på digitale pc- eller Mac-spill som gir deg retten til å angre om du ikke er fornøyd med spillet.

Ifølge reglene beskrevet på Origin.com, må du be om refusjon i løpet av 24 timer etter at du har installert spillet eller startet spillet. Det må også skje innen syv dager etter at du har kjøpt spillet.

- Fra i dag garanterer vi at vi skal gjøre det godt igjen om bestemmer deg for at spillet du akkurat kjøpte ikke levde opp til forventningene dine, heter det i nyhetsbrevet.

- Be om refusjon

Skulle du være misfornøyd med kjøpet, skal det være så enkelt som å gå til ordrehistorikken din på Origin-nettsidene og klikke på «be om refusjon». Videre må du naturligvis fylle ut et lite skjema før du ber om pengene tilbake.

Ordrehistorikken din på Origin.com vil faktisk selv vise hvilke spill som kvalifiserer til fullstendig refusjon.

Den store lilla elefanten i rommet er at det er mulig å spille de fleste historiebasert spill ferdig innen 24 timer, noe som ikke ser ut til å bekymre spillgiganten.

Sjarmoffensiv fra EA?

Dette kommer etter at Electronic Arts også tidligere i sommer kunngjorde at de avslutter kravet om såkalte online pass for spillene sine.

Online pass var en kode som fulgte med hvert spill og som ga kjøperen rett på nettspilling på én konsollkonto.

Dette betydde blant annet at man måtte kjøpe ny kode om andre skulle bruke samme spillet fra samme konsoll, men annen brukerkonto. Det betydde også at det ble mindre attraktivt på bruktmarkedet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3