Ny «SimCity»-oppdatering ute i dag

Fikser problemet med studenter som sporløst forsvinner.

23. mai 2013 15:01

(PressFire.no): I dag ruller EA og utviklerne i Maxis ut en ny oppdatering til «SimCity», kalt 4.0, som blant annet legger til rette for litt sommerlig parkliv.

SimCity Launch Park, tilgjengelig for dem som bestilte spillet tidlig, dukker opp i denne oppdateringen, står det på EA-forumet.

Trenger du mer boltreplass, har Maxis også lagt til en ny region de har døpt Edgewater Bay. Her kan det bygges sju byer, og dette området er lagt til et havneområde.

Fra en brannalarm går til brannstasjonen i nærheten får beskjed, skal nå ta kortere tid, hevder utviklerne. Brannbilene skal også klare å komme seg hurtigere til åstedet fra de rykker ut.

Hvis du har opplevd at innbyggertallet ditt på mystisk vis går ned, hver gang studentene setter seg på bussen for å dra til naboens flunkende nye universitet? Dette skyldes en feil – der disse rett og slett forsvant fra spillet. Denne buggen er nå rettet opp, sier Maxis.

Det er nå lagt til opplysninger rundt hvilken server du er koblet til i «options»-menyen, i tillegg til at det er mulig å hente mer informasjon fra bygningene – for eksempel om Simmene dine satte pris på et besøk i en park, eller har blitt lykkeligere på grunn av shopping.

EA har foreløpig ikke økt størrelsen på spillområdene, eller gjort «SimCity» tilgjengelig i offline-modus.

Denne 4.0-oppdateringen skal være klar i dag, sier EA. Her kan du se en liste over alle forbedringene eller feil som har blitt rettet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3