Nå skal vi få se «Battlefield 4»

- Bli med på å feire en ny æra med «Battlefield», sier utviklerne.

16. mars 2013 13:37

(PressFire.no): Selv om vi allerede i fjor sommer fikk vite at «Battlefield 4» er under utvikling, har det vært knyst med detaljer rundt storspillet.

Det vil snart forandre seg. Den 26. mars, som en del av Game Developers Conference (GDC) i San Francisco, skal EA DICE dra sløret av sin neste satsing i den populære skytespillserien.

– Bli med på å feire en ny æra med «Battlefield», skriver de i en invitasjon som er publisert av blant andre Polygon, og som du kan se nedenfor.

- Ser fantastisk ut på PS4

De har så å si innrømmet at spillet kommer til neste generasjons konsoller. EAs finanstopp Blake Jorgensen har nemlig snakket om hvor fantastisk «Battlefield 4» ser ut på PlayStation 4, skal vi tro Polygon.

Grunnen til at de ikke viste frem noe da PS4 ble avslørt skal ha vært et trekk i deres markedsstrategi.

– Jeg har sett «Battlefield 4», og det er helt utrolig. Det er forbløffende hvordan utviklerne kan slippe fantasien løs når de har så mye maskinkraft å jobbe med, skal Jorgensen ha uttalt.

Blant andre GameStop-sjefen J. Paul Raines har fått se spillet, og likte det han så:

–  Fikk se på «Battlefield 4» i dag, og alt jeg kan si er «wow». Takk til EA for sniktitten. Kan ikke vente til dere andre får sett det, twitret han 19. februar.

Kommer mer «Bad Company» også

Sist vi fikk et spill i serien var høsten 2011, med «Battlefield 3».

Også det ble avslørt på GDC, for to år siden, foran et imponert pressekorps.

Det svenske studioet har også gitt ut to spill i spin-off-serien «Bad Company». Det siste, «Battlefield: Bad Company 2», kom våren 2010.

Den serien er heller ikke død.

Da vi snakket med EA-visepresident Patrick Söderlund på GamesCom-messen i Köln i fjor, var han veldig klar på at konseptet ikke har gått i glemmeboken.

– Når du har noe så godt som det gir det ikke mening å bare gjemme det unna, så det vil nok definitivt komme et nytt «Bad Company»-spill en gang i fremtiden, fortalte han.

PressFire.no vil være på plass på Game Developers Conference, som avholdes 25.-29. mars i San Francisco. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3