Smekker eventyrer eller iskalde snikmordere?

Dette er våre spillanbefalinger før helga.

8. februar 2013 15:27

(PressFire.no): Snart  begynner spillutgivelsene sakte å rulle i gang for året, og om en måned eller to vil tempoet være så høyt at du umulig rekker over alt. Så hvorfor ikke benytte den småtrege vinteren til å spille gjennom noen gamle, halvgamle og egentlig ganske nye slagere?

Denne uka har vi anbefalt en diger klase snikespill og «Tomb Raider» til spottpris, samt trukket frem et av de bedre skytespillene fra i fjor. Våre samarbeidspartnere i 123spill har også vært innom med en liten gavepakke.

Hva skal du spille i helga?

Snikespillbonanza

Også denne uka har vi vendt snuten mot retrosjappa GOG. Nå er det helgesalget på Square Enix-katalogen som har pirket i nysgjerrigheten vår.

Her kan du sikre deg sterkt rabatterte, kopisperreløse utgaver av en rekke dataspillklassikere. Selv om de fem første utgivelsene i «Tomb Raider»-serien også er med i tilbudet, er det i mørkets ly de virkelig gode utgivelsene gjemmer seg.

Snikeklassikeren «Thief» og de to hyllede oppfølgerne, spill som i stor grad har inspirert fjorårets slugger «Dishonored», kan kjøpes til 27 kroner stykket. 

Starten på iskalde Agent 47s historie, «Hitman: Codename 47», koster bare 16 kroner. Den adskillig bedre oppfølgeren tilbys til 27 kroner. Blant disse fem perlene bør man jaggu få lusket fra seg i mørket til vårsola titter fram.

Se traileren til «Thief 3: The Deadly Shadows».

«Borderlands 2»

Selv om våren legger opp til en smørbrødliste av utgivelser som kunne utfordret mange sterke spillhøster, må vi ikke glemme at 2012 også bød på masse snacks man ikke rakk å spille gjennom i løpet av et langt år.

I helga lokker Steam med halv pris på «Borderlands 2», som anmelder Thomas kalte et «himmelsk coltbord» i sin lovprisende anmeldelse.

Fire-fem rølpete, rare figurer, en diger verden, nok våpen til å rustne opp den Røde Armé ti tusen ganger og et trillebårlass med absurd humor. Det blir nesten litt enkelt å kalle det et actionrollespill, men se på det som «Diablo III» med gønnere og lyset påskrudd. Ja, også er det aller best i samarbeid med tre gode eller halveis venner.

For cirka 180 kroner får du ett eksemplar av spillet. Kvantumsrabatt gjør at du kan sikre fire eksemplarer til vennegjengen for 550 kroner frem til søndag. God deal det, sjø. 

Se traileren til «Borderlands 2».

Moro rett i nettleseren

For de som vil ha noe gratis å spille rett i nettleseren drifter vi også spillnettstedet 123spill.no.

Steampunk Tower
Utvikler: Vmaxxx / ArmorGames

Kanskje det beste «Defend Your Castle»/«Tower Defence»-spillet vi har på 123spill!

Overraskende bra nettleserspill der du skal bygge kanoner på et digert tårn for å forsvare deg mot de innkommende strekmennene – med et par vrier og et lass av oppgraderinger i arsenalet ditt. Det går raskt noen timer om du begynner med dette.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3