Hyret virtuelle snikmordere mot sønnen sin

Ville sette en demper for sønnens spillmani ved å få ham drept hver gang han logget på.

6. januar 2013 12:17

(PressFire.no): I en årrekke, på bekostning av karakterer og karriere, hadde den kinesiske 23-åringen omtalt som «Xiao Feng» vært farlig hekta på onlinespill.

Det var i alle fall slik hans far så det.

Faren hadde sett sønnen sin sitte inne og spille siden ungdomsskolen. Nå hadde sønnen sagt opp en stilling i et selskap for programvareutvikling etter mindre enn tre måneder i jobben, og heller funnet tilbake til mus og tastatur.

Da kokte det over for den eldre Feng, som bestemte seg for at gammeldagse reprimander ikke var veien å gå for å løse problemet.

Ifølge Kotaku, som siterer kinesiske Sanqin Daily, bestemte Feng seg for å demme opp sønnens spillglede ved å leie in-game snikmordere til å ta seg av sønnen i hans virtuelle verdener.

Drept hver gang han logget på 

Feng hyret flere digitale leiemordere som han satte til å hamle opp med sønnens avatar hver gang han entret spillverdenen.

Det er uvisst hvordan han fant eller kontaktet spillerne han ansatte, men felles for dem var at de var større og sterkere enn sønnens virtuelle jeg, og evnet å gjøre livet hans fryktelig surt.

Ante ugler i mosen 

Xiao Feng, som så på seg selv som en god spiller, ante fort at noe var i gjerde.

– Det var aldri noe ondt blod eller fiendskap mellom meg og [mesterspillerne som holdt på med å drepe meg], så jeg visste at det var noe rart med det hele, skal han ha sagt til kinesiske Guangzhou, ifølge Huffington Post.

Etter å ha pratet med en rekke spillere fant han ut hva faren hans hadde gjort, og bestemte seg for å konfrontere ham.

– Jeg kan spille eller ikke spille, det bryr jeg meg ikke om. Jeg ser ikke etter hvilken som helst jobb, jeg vil heller ta meg tid til å finne en jobb som passer meg, skal han ha sagt til sin far, som etter sigende ble lettet over dette.

Det vites ikke om faren sa opp morderne sine eller om Xiao Feng har funnet seg en jobb.

Toppbildet er fra Counter Strike. Det er usikkert hvilke spill Xiao Feng er eller var hekta på.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3