Nå avsluttes zombiedramaet

Siste episode av «The Walking Dead» har fått dato.

15. november 2012 10:02

(PressFire.no): Telltales spilltolkning av tegneserien «The Walking Dead» har overbevist både kritikere og spillere.

Eventyrspillstudioet har sprengt alle salgsrekorder med dramaserien, og våre anmeldere synes opplevelsen har spent fra bra til klump i halsen-garanti

Neste uke nøstes den første sesongen opp med femte episode. Ifølge Eurogamer kan man fordøye «No Time Left» til Xbox 360, Playstation 3, Windows, OS X og iOS onsdag 21. november.

- Oppfølger kommer

Et av hovedpoengene med eventyrserien har vært konsekvensene av handlingene ens.

På slutten av hver episode får man se hvor mange prosent av spillerne som har valgt de ulike stiene i seriens veivalg. 

Neste uke skal hele skjebnetreet vikles opp, og man får omsider se hvor mye tyngde valgene du tok fra første til femte episode har for historiens slutt.

Det er ikke dermed sagt at fortellingen om Lee, Clementine og følgesvennene deres er helt ferdig av den grunn. Skribenten Gary Whitta har tidligere innrømt at det kommer en oppfølger:

- Sesong to kommer utvilsomt. Det er snakk om når, ikke hvis, fortalte han Digital Trends.

Opptatt gjeng

Med årene har Telltale Games, stiftet av avhoppere fra den legendariske eventyrspillgrenen av Lucasarts, spesialisert seg på episodebaserte eventyr.

Tidligere har de blant annet tolket «Sam & Max», «Monkey Island» og «Jurassic Park» som alt fra tradisjonelt pek-og-klikk-eventyr til en slags interaktiv film. 

For øyeblikket jobber de også med sin versjon av den klassiske spillserien «King’s Quest», samt en spillmatisering av den hyllede tegneserien «Fables».

Under ser du traileren for den forrige «The Walking Dead»-episoden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3