Kultspillutviklere dropper PlayStation

Bytter plattform.

5. november 2012 10:29

(PressFire.no): Hvis du er en av dem som er glad i småspill på PlayStation Network, er det nesten umulig å unngå de kreative spillene fra PixelJunk og Q Games.

De har stått bak både «PixelJunk Racer», «PixelJunk Monsters», «PixelJunk Eden», «PixelJunk Shooter» og sist «PixelJunk 4 a.m.» på PlayStation 3. De har også gitt ut «PixelJunk Monsters» på PlayStation Portable og Facebook.

Siden også Q Games i tillegg har laget brukergrensesnittet til PlayStation 3, har de vært tett assosiert med Sony.

Men nå ser det ut til at de vil bryte ut av alliansen med den japanske konsollgiganten – for deres nye spill utvikles med tanke på Steam på pc.

I PixelJunk-tradisjon har det nye spillet kun en arbeidstittel pålydende «PixelJunk 1-6».

Det er ikke bare plattform de nå bytter – også prosessen blir annerledes. I stedet for å jobbe mot en avduking skal de denne gangen la brukerne få følge prosessen via en blogg. Det blir også muligheter for å snakke med utviklerne.

I bloggen avslører utviklerne at dette spillet begynte som et fritidsprosjekt de puslet med i helgene, men som nå skal realiseres.

Lite avsløres om selve spillet, men de skriver at det vil ha gazillioner med roboter og at det vil støtte samarbeid for fire personer.

De utelukker heller ikke at det vil komme en konsollversjon av spillet, men at det vil være avhengig av mottagelsen på pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3