Kampen mot de utenomjordiske fortsetter

Enda mer påfyll til «XCOM: Enemy Unknown» neste år.

1. november 2012 08:58

(PressFire.no): Tidligere denne uka kunne 2K rapportere at «XCOM: Enemy Unknown» blir betegnet som «en suksess» internt i selskapet.

Det betyr blant annet at det Firaxis-utviklede spillet er en tittel man vil fortsette å satse på en stund fremover, selv etter lanseringen i forrige måned.

Til nå har det blitt annonsert to utvidelser. Den ene, Elite Soldier Pack, har du allerede fått kloa i om du forhåndsbestilte. Denne består av muligheten til å skreddersy soldatene dine enda mer grundig, og introduserer dessuten en ny soldat som er basert på det originale «XCOM».

Slingshot Pack (bildet) inneholder nye oppdrag, der du blant annet får kjempe mot aliens i et romskip, i lufta over Kina. Dato og pris for denne utvidelsen er foreløpig ikke bekreftet.

Nå har 2K lovt enda mer innhold som kommer en gang neste år.

- Spillet har vist seg å være en kritikerfavoritt og en kommersiell suksess. Det blir støttet opp gjennom to nedlastbare utvidelser i år, og ytterligere innhold planlagt for 2013, sier 2K ifølge CVG.

«XCOM: Enemy Unknown» ble lansert i oktober, og kom ut til Pc, Xbox 360 og PlayStation 3.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3