Skuffede fans får gratis spill

- Selskap som oss har en moralsk forpliktelse, skriver Stardock.

27. oktober 2012 18:17

(PressFire.no): «Elemental: War of Magic» ble aldri det spillet det kunne ha vært.

Det fikk en problematisk start med både små og store bugs – og  ikke engang et lappeteppe av patcher kunne fikse det som ifølge mange var et dårlig produkt.  

Utviklerne i Stardock innrømmer feilen. Nå får de som punget ut for floppen «Elemental: War of Magic» det nyeste spillet i serien, «Elemental: Fallen Enchantress», gratis.

I en epost til kjøperne går sjefen i selskapet, Brad Wardell, ut og beklager for kvaliteten på «War of Magic» - som fikk en lusen metascore på 53:

- «Elemental: War of Magic» var et dyrt spill. Du betalte sikkert 250 kroner eller mer, og du stolte på at vi kunne gi deg et bra spill. Det er mange penger, og selskap som oss har en moralsk forpliktelse til å levere hva vi lover, skrev Bradwell.

- Ærlig talt, Stardock leverte ikke.

- Selv om vi oppdaterte «Elemental: War of Magic» var ikke designen bra nok for den typen spill det skulle være. Så vi bestemte oss for å starte på nytt. Vi skapte et nytt spill med navnet «Fallen Enchantress», som er utrolig mye bedre, fortsatte Bradwell.

Om «Fallen Enchantress» faktisk er spillet som «War of Magic»-kjøperne håpet på, gjenstår å se. 

Om du var en av de som kjøpte spillet burde «Fallen Enchantress» nå ligge tilgjengelig for nedlasting på din Stardock-konto. Hvis ikke finnes spillet på Steam for rundt 30 Euro. Spillet kom ut 23. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3