Zombiene inntar «Call of Duty: Black Ops II»

Den heftige samarbeidsmodusen er tillbake. Se trailer.

27. september 2012 13:02

(PressFire.no): «Call of Duty»-serien har først og fremst gjort seg bemerket med sylskarp flerspillermoro, og skytespillene har hatt flere ess i ermet. 

Nå er det klart at også oppfølgeren «Call of Duty: Black Ops II» får en heseblesende zombiemodus, og i traileren nederst på denne sida ser du hvor lista ligger.

Opptil åtte spillere

Zombiedelen fra «Call of Duty: World at War» har vært en av seriens mest populære modi, der fire spillere må samarbeide om å holde vandøde ut av forskjellige brett.

I den nye modusen Tranzit skal man visst farte rundt i landet på en slags zombieturné. Der bygger man små festninger og beleiringer på de ulike destinasjonene, ifølge IGN.

Flust av modi

«Black Ops II» kommer samtidig med en mer typisk flerspillerdel, som vi har prøvd, hvor man kniver mot andre spillere i en konkurransesetting.

Man får også en omfattende enspillerdel satt til et tenkt scenario i nær fremtid, hvor det knives om sjeldne ressurser. Her benyttes en rekke kreative fremtidsvåpen og eksperimentell teknologi til å skru på den tidligere oppskrifta.

Serien skal også ta sine første skritt til håndholdte Playstation Vita med «Black Ops Declassified», som slettes ikke imponerte da vi tok en titt på det.

Visste du forresten at «Black Ops II»-temalåta komponeres av «Nine Inch Nails»-villbassen Trent Reznor?

«Call of Duty: Black Ops II» utgis til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3  den 13. november, samt Nintendo Wii U den 30. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3