Spiller du «Borderlands 2»?

Les dette - hvis ikke står du i fare for å miste fremgangen din.

27. september 2012 12:28

(PressFire.no): «Borderlands 2» er Gearbox Interactives aller største utgivelse, og skal vi tro vår anmelder så har skytespillrøverne virkelig overgått seg selv med det massive actionrollespillet.

Den våpenfikserte heisaturen er likevel ikke feilfri. Særlig én graverende spillfeil kan virkelig sette en brems på moroa for ivrige spillere.

En omfattende tråd på spillets offisielle forum avslører at mange har mistet erfaringsnivåer og ekstrainnhold ute av det blå.

Særlig ekstranivåene «Badass Levels» og opplåsbare figurskinn skal ha manglet hos spillere på alle plattformer etter å ha startet opp spillet etter en pause.

Utviklerne skal være bevisste på problemet. Samfunnssjefen Chris Farlor skriver i et innlegg at de har folk som jobber med å løse problemet, men ikke har en løsning enda.

Ifølge IGN har brukeren «CrimsonSamuraiX» derimot funnet ut at mange kan få gjenstilt prestasjoner om de forter seg og skrur av maskinen uten å lagre når problemet oppstår. Det kan være verdt å prøve om uhellet først er ute.

Om du lurer på hvordan det ser ut når knipa inntreffer, er spillfeilen illustrert i videoen under.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3