(PressFire.no): Tidligere i år ble det kjent at det svenske studioet, Avalanche Studios, utvider med nye store kontorer i New York.

Det kan være et nytt ledd i selskapets amibsjoner – å bli bransjens beste på spill med åpen verden.

- Rockstar ikke en konkurrent

I et intervju med Eurogamer forteller nemlig Christopher Sundberg at målet til selskapet er å bli best innen spill med åpen verden.

- Det er en veldig konkurranseutsatt sjanger. Rockstar er mer et fenomen enn en konkurrent. Vi kan tilby mangfold, noe veldig få andre utviklere kan, sier han i intervjuet med Eurogamer.

Ifølge nettsiden jobber studioet med tre spill, hvor ett av dem sannsynligvis er «Just Cause 3». De to andre spillene skal være basert på lisenser, hvor de splitter nye New York-kontorene jobber med arbeidstittelen «Project Mamba» - et spill som etter planen skal slippes for konsoller og pc i 2014.

«Mad Max»-spill?

Ryktene sier for øvrig at ett av spillene til Avalanche Studios er et spill som skal knyttes opp mot den nye og fjerde «Mad Max»-filmen.

«Just Cause»-serien er kjent for å ha nærmest total frihet, hvor du kan ha ulike tilnærminger for å oppnå målet. Vår anmelder trillet terningkast fem til «Just Cause 2».

Etter at «Just Cause 2» fikk en flerspillerdel via en modifikasjon, har spillet nå fått en slags renessanse på pc. Modifikasjonen åpner for at 600 spillere kan brake sammen online.

Avalanche Studios gjorde det også bra med det retroaktige og nedlastbare spillet «Renegade Ops», et spill som også fikk terningkast fem fra vår anmelder.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer