Nå kan du laste ned «Skyrim»-utvidelsen til pc

Har trøbbel med PS3-versjonen av «Dawnguard».

3. august 2012 09:54

(PressFire.no): Tidligere i sommer kunne Xbox 360-spillere utvide sine versjoner av «The Elder Scrolls V: Skyrim» med den nedlastbare pakken «Dawnguard», en utvidelse vår anmelder mente var verdt en femmer på terningen.

I den sammenheng har det vært knyttet mye spenning til når, eller om, de andre plattformene også kommer til å bli velsignet med utvidelsen.

Svaret på spørsmålet kom i forbindelse med spillkongressen QuakeCon. Spiller du «Skyrim» på pc kan du nå kjøpe pakken via den digitale spillbutikken Steam.

Men PS3-eiere får nok en gang en kalddusj, for Bethesda skriver i et eget blogginnlegg at de har problemer med PS3-versjonen av oppdateringen.

Etter utgivelsen av hovedspillet, hadde PS3-versjonen av «Skryim» en rekke problemer. Problemene ble ikke fikset før flere måneder etter lansering.

- Vi er ikke fornøyd med hvordan «Dawnguard» kjører på PS3 ennå. Vi ønsker at alle skal få muligheten til å spille «Dawnguard», men vi kommer ikke til å slippe den til PS3 når vi vet at noen folks opplevelse i «Skyrim» kommer til å bli verre, skriver spillselskapet i en blogg, og forklarer at de er like skuffet som fansen i dette tilfellet.

Mange spillere har utrykket sin frustrasjon i kommentarfeltet hos Bethesda, hvor enkelte mener at dette begynner å bli «latterlig».

Andre mener det er betryggende at Bethesda denne gangen sikrer at spillet kjører som tiltenkt før de slipper pakken.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3